Giv de unge en chance!

Grafisk værksted er et af værkstederne på Odder Produktionsskole.
Værkstedet har op til 8 unge i gang og de unge skal både lære at være i et arbejdsfællesskab, passe printer, bruge programmer, få tingene til at se pæne ud, snakke med kunder, feje og gøre rent og hvad der nu eller er.

De ting vi får som kundejobs har stor indflydelse på de ting vi kommer til at snakke om og lære i dagligdagen.

De fleste af eleverne er mellem 17-20 år, og er i gang med at finde ud af, hvad de skal videre med.

Nogle kommer direkte fra folkeskolen, andre har prøvet an med f.eks. hhx eller teknisk skole, og fundet ud af, at det ikke var det rette de gik i gang med.

Derfor bidrager du som kunde med arbejdsopgaver, som giver eleverne mulighed for at lære både programmer og teknik og at forholde sig til visuelle og kommunikative problemstillinger. Samtidig er kunder i butikken med til at skabe arbejdspladsstemning og en afvekslende hverdag.

Bente Asbjørn Jørgensen, værkstedsleder

Uddannelse

Uddannet fra det grafiske fag, det der i dag er mediegrafiker uddannelsen, men som dengang hed typotekniker.

Derudover har jeg en voksenunderviser uddannelse fra DEL, Danmarks erhvervspædagogiske læreruddannelse.

Interesser

Grafisk design, foto, maleri, kunst, læsning, at rejse, lave mad og dyrke køkkenhave.

CV

Uddannet på Silkeborg Bogtrykkeri